Kako dodati oglas?

Dodati oglas na Auto-Prodaja.ba je vrlo jednostavno. 

Prije svega je potrebno da se prijavite na stranicu, a to ćete uraditi tako što ćete kliknuti na link prijava u gornjem desnom dijelu stranice. Prijaviti se možete na više načina, a ukoliko posjedujete Facebook ili Google+ profil to možete obaviti sa par klikova. Dovoljno je da kliknete na Facebook ili Google dugme, dozvolite aplikaciji da koristi Vaše podatke i uspješno ste prijavljeni na stranicu Auto-Prodaja.ba. 

Druga opcija je da koristite dugme "Registracija" i pratite upute na ekranu. 

Nakon što ste se registrirali i prijavili na stranicu kliknite na Vaše korisničko ime i izaberite "Dodaj oglas". Nakon toga je potrebno da popunite polja za predaju oglasa. Polja obilježena crvenom zvjezdicom (*)su obavezna, dok su ostala opcionalna.  

Nakon što popunite sva polja, kliknite na "Dodaj oglas" i otvorit će se nova stranica gdje ćete izabrati fotografije Vašeg vozila. Nakon što izaberete fotografije, možete dodati slijedeći oglas ili pogledati već dodane oglase.

Nakon objave provjerite podatke u Vašem oglasu, i ukoliko pronađete neke greške, vrlo lako možete izmjeniti podatke tako što ćete kliknuti na "Urediti oglas". 

Ukoliko želite da izbrišete oglas kliknite na "Izbrisati oglas". 

Jednostavno, zar ne? I naravno, sve je potpuno besplatno!

- Auto-Prodaja.ba -